Πως να επωφεληθείτε αγοράζοντας παπούτσια online

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και η βόλτα στις βιτρίνες χρειάζεται όχι μόνο χρόνο αλλά και κόπο ! Ευτυχώς στην εποχή μας έχουμε σύμμαχο την τεχνολογία και τις online αγορές. Ατελείωτες επιλογές με λίγα κλικ μπροστά στην οθόνη σας , στην άνεση του σπιτιού σας και πολλές φόρες με απίστευτες προσφορές . Η εμπειρία είναι σίγουρα καλύτερη από το να ψάχνετε με τις ώρες στους δρόμους για να διαπιστώσετε με λύπη πως τελικά παρ’όλη την κούραση δεν καταφέρατε να βρείτε τα παπούτσια που ονειρευόσασταν .

Το να βρείτε το ιδανικό ζευγάρι παπουτσιών δεν αποτελεί πλέον μαρτύριο , ούτε χρονοβόρα διαδικασία , υπάρχουν στο διαδίκτυο καταστήματα που σας προσφέρουν ταχύτατα όποια παπούτσια ονειρεύεστε , σε εκπληκτικές τιμές και πρόσβαση σε μάρκες και σχεδία που δεν υπάρχουν στην περιοχή την όποια ζείτε.

Βασικός οδηγός αγοράς παπουτσιών online :

1.Να είστε σίγουρες για το νούμερο που φοράτε !

Σιγουρευτείτε πριν ξεκινήσετε τις διαδικτυακές σας αναζητήσεις πως γνωρίζετε με ακρίβεια το νούμερο που φοράτε και στα τρία συστήματα μέτρησης τα οποία υπάρχουν (UK,US και Ευρωπαϊκό) . Στα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα υπάρχουν οδηγοί για το πώς μπορείτε να βρείτε ακριβώς το νούμερο σας .

2.Προγραμματίστε τις αγορές σας

Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε παπούτσια για μια συγκεκριμένη εκδήλωση , οπότε πρέπει να τα έχετε παραλάβει σε συγκεκριμένη ημερομηνία , φροντίστε να προγραμματίσετε την αγορά σας αρκετές ημέρες νωρίτερα καθώς κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα έχει διαφορετικές ημέρες παράδοσης. Έχετε υπ όψιν πως αν περιμένετε τελευταία στιγμή και χρειαστείτε
ταχυμεταφορά τότε αναπόφευκτα το κόστος αγοράς θα ανεβεί αισθητά . Προ νοήστε ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις !

3. Αποφασίστε πριν την αναζήτηση

Είναι πολύ χρήσιμο να έχετε αποφασίσει για τον τύπο παπουτσιών που χρειάζεστε πριν ακόμη αρχίσετε την αναζήτηση .Η γνώση του τύπου και του χρώματος θα κάνει τις αναζητήσεις σας γρηγορότερες και ευκολότερες καθώς προσθέτοντας στις αναζητήσεις τις παραμέτρους αυτές θα έχετε ακριβέστερα αποτελέσματα από τις μηχανές αναζήτησης.

4. Διαβάστε τους όρους αγοράς , αποστολής και επιστροφών

Επειδή δεν έχετε φυσική επαφή με τα παπούτσια που θέλετε να αποκτήσετε πρέπει να διαβάσετε σχολαστικά τους όρους πώλησης του εκάστοτε ηλεκτρονικού καταστήματος . Εάν το εν λόγο κατάστημα δεν παρέχει πολίτικη επιστροφών , αποφύγετε το !

htt

Ποικιλία από τα καλύτερα καταστήματα με παπούτσια online μπορείτε να βρείτε στο olashoes.gr

5. Πληρωμή με ασφαλή σύνδεση

Στις μέρες μας οι ηλεκτρονικές πληρωμές έχουν γίνει ευκολότερες και ασφαλέστερες απο ποτέ , μπορεί να χρησιμοποιήσετε το paypal και μια προ πληρωμένη πιστωτική κάρτα κάνοντας την όλη διαδικασία εντελώς ακίνδυνη . Προσέξτε επίσης η σελίδα πληρωμών να ξεκινάει με ( https:// ) αυτό δηλώνει πως βρίσκεστε σε ασφαλή σύνδεση για την συνέχεια της πληρωμής . Βέβαια υπάρχει ακόμη απλούστερος τρόπος , εάν προτιμήσετε τα ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα , η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλεί ακόμη και με αντικαταβολή .

6. Δοκιμάστε τα παπούτσια μόλις τα παραλάβετε

Δοκιμάζοντας τα παπούτσια αμέσως μετά την παραλαβή και στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά π.χ. με το μέγεθος έχετε την ευχέρεια να τα αλλάξετε και θέλετε αυτό να γίνει το ταχύτερο δυνατόν . Αποφύγετε να τα πατήσετε εκτός σπιτιού γιατί αυτό θα κάνει την αντικατάσταση δυσκολότερη .

Όπως είδατε μπορείτε να αποκτήσετε τα παπούτσια των ονείρων σας εύκολα και γρήγορα χάριν της τεχνολογίας , δοκιμάστε το !